PEUTERSURVIVAL

PeuterSurvival

PeuterSurvival heeft als hoofddoel overleven (vandaar de naam Survival) in het water. Ieder kind kan op jonge leeftijd de vaardigheden leren om de kans op verdrinking te verkleinen. PeuterSurvival is de ideale voorbereiding op de zwemles. Adviesleeftijd is vanaf 2,5 jaar tot 4,5 jaar.

Tarief PeuterSurvival

10
00
PER LES incl ouder
  • 30 min per les
Lestijden PeuterSurvival 
Woensdag10.00 – 10.30 uur
 10.30 – 11.00 uur
Vrijdag09.00 – 09.30 uur
 0930 – 10.00 uur
 10.00 – 10.30 uur
  

Waarom PeuterSurvival?

Natuurlijk let u goed op uw kinderen, zeker als zij nog zo klein zijn. Toch is het een geruststellende gedachte dat hij/zij zichzelf kunnen redden na een val in het water. Tijdens PeuterSurvival leren kinderen zich op hun rug te draaien, te blijven drijven tot er hulp komt of ze bewegen zichzelf voort naar de kant. Eerst wordt er geoefend met drijfmaterialen, daarna bouwen zij dit rustig af en wordt het steeds uitdagender. Daardoor wordt de zelfredzaamheid van kinderen steeds groter. 

Overige voordelen

Praktische informatie

Als ouder, opa, oma of oppas gaat u mee in het water. Het voordeel hiervan is dat het kind veel aandacht krijgt van een zeer vertrouwd persoon. Dit bevordert het leerproces en de connectie tussen u en het kind. 

De les duurt 30 minuten en de kosten zijn 10 euro per les, dat is inclusief één volwassen persoon.

De kinderen die doorstromen vanuit de lessen PeuterSurvival naar de reguliere zwemlessen hebben voorrang op de kinderen van de wachtlijst.

Wilt u nog meer informatie en/of inschrijven? Neem dan contact met ons op