HEADER TITEL - SPAN

Prive zwemles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eu placerat lorem. Aenean dapibus hyperlink metus a lorem semper condimentum. Curabitur ac lobortis purus Proin sit amet felis eget massa lobortis varius et sit amet ipsum. Sed eu placerat lorem. Aenean dapibus metus a lorem semper condimentum. Curabitur ac lobortis purus proin sit amet felis eget.

Oneliner sectie bedoeld ter promotie om een tekst extra kracht of aandacht te geven. Het is qua vormgeving ook een mooie visuele scheiding tussen 2 secties met dezelfde achtergrondkleur.

Dit is een H2 titel - deze sectie kan gedupliceerd worden op een pagina

Gebruik deze sectie en de sectie hieronder om afwisselend tekst met daarnaast een afbeelding te tonen. Zorg ervoor dat dit onder elkaar om en om afwisselt. Deze sectie kan gedupliceerd worden en weer onder de sectie andere sectie geplakt worden. Type niet meer tekst (incl. button) dan dat de foto hoog is .

Dit is een H2 titel - deze sectie kan gedupliceerd worden op een pagina

Gebruik deze sectie en de sectie hierboven om afwisselend tekst met daarnaast een afbeelding te tonen. Zorg ervoor dat dit onder elkaar om en om afwisselt en dat de tekst netjes horizontaal uitlijnt met de onderkant van de foto. Verwijder de button als die niet nodig is.

Vestibulum augue sed vulputate

Op Desktop zie je niet veel meer van de foto in de achtergrond, op Smartphone vrijwel niks. De afbeelding is aanpasbaar door de gehele sectie te selecteren (blauw icoon met 6 puntjes). Kies dan de tab STIJL en vervolgens de tab ACHTERGROND. Et pulvinar massa lobortis. Nam lacinia rhoncus cursus.

Dit is een H2 titel van een tekst met een LEES MEER knop die op de pagina meer tekst toont. Ook handig voor SEO teksten

Dit is de introductie alinea van de SEO tekst. Een SEO tekst is een tekst welke is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Onderaan een LEES MEER button. De button is een READ MORE WIDGET (JetTricks plugin). Deze toont de tekst met section ID: “extra-info”. Na een klik op die button wordt de tekst er onder met section ID “extra-info” zichtbaar. Dit betekent dat de tekst onder die button wel geïndexeerd wordt door zoekmachines maar in eerste instantie niet zichtbaar is voor de bezoeker. Dat is prettig want veelal zijn SEO teksten geoptimaliseerd voor de vindbaarheid en voegen veelal weinig toe qua informatie.

Dit is een H2 titel

Section ID van dit tekstblok is: “extra-info”. Dit tekstblok wordt zichtbaar na een klik op de knop “LEES MEER”. Dit is namelijk het vervolg van de tekst in de alinea hierboven. De naam van dit section ID (extra-info) is aanpasbaar via de tab: GEAVANCEERD > GEAVANCEERD > CSS ID. De naam van deze sectie (extra-info) moet worden vermeld in de button widget: INHOUD > SECTIONS.

Dit is een H3 titel

Sed eu placerat lorem. Aenean dapibus metus a lorem semper condimentum. Curabitur ac lobortis purus. Proin sit amet felis eget massa lobortis varius et sit amet ipsum. Curabitur ac lobortis purus Sed eu placerat lorem. Aenean dapibus metus a lorem semper condimentum sit amet felis eget massa lobortis varius et sit amet ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eu placerat lorem.